img_3251.jpgDer er sket rigtig meget siden sidst. Valdemar er begyndt at snakke og grine rigtig meget og han charmer alle som han kommer i nærheden af. Valdemar sutter meget på sine hænder og vi kæmper ihærdigt med at han ikke skal sutte alt for meget på  tommeltotten, som han inden for de sidste uger har fundet stor interesse for. Fødderne har han også fået  interesse for og det varede ikke længe inden han selv kunne få en af dem i munden. På lege tæppet er Valdemar også begyndt at kunne lege selv og griber flot ud efter bamser og legetøj. Valdemar ruller også fra mave til ryg og vi tror ikke det vare så længe inden han ruller fra ryg til mave – han arbejde i hvertfald meget godt på det
Valdemar har det også stadig godt og han virker rigtig glad og godt tilpas.  Det er også gået godt med at få Valdemar puttet i sin træmmeseng om aftenen, vi skal selvfølgelig lige forbi  en enkelt gang eller to og give ham sutten igen eller trøste ham.

Vi har alle tre rigtig hygget os i julen, både mor og far har været hjemme på barsel.  Adventsgaver blev intruduceret i form af ny sut med holder, en nisse bamse, tøj samt en telefongangle.

_mg_0701.jpgDen 17/12 var Jennie og Valdemar taget til åbenthus hos sundhedsplejen i Stoholm og her var vægten steget til 6,1 kg, højden 63,2 cm. godt en måned senere 18/1 – 2009 fik vi besøg af sundhedsplejersken og her var vægten 6,7 kg og 67 cm lang. Valdemar er som sin far hurtig til at få tænder og der er allerede kommet to. Det er dog ikke lutter lagkage med sådan nogle og Jennie har en stående aftale med Valdemar om ikke at bide, dette har han dog glemt et par gange. Valdemar har dog taget det fint med at få tænder, vi har købt både bidering og tandbørste til at stimulere og børste tænderne.

Mor har haft dig med i svømmehallen en enkelt gang med dem fra mødregruppen og nu er vi startet til babysvømning og vi må nok sige at Valdemar er en lille vandhund og han hygger sig rigtigt når vi er afsted.

Juleaften blev holdt hjemme i selvskab med mormor, farmor, moster Else, Carina, Morten, Julie og Frederik. Vi pyntede juletræet sammen, var i kirke om eftermiddagen og fik besøg af julemanden. Selve juleaften var en rigtig hyggelig aften med masser af fantastisk god mad, hygge og en masse gaver. Valdemar fik en masse flotte gaver og dem er vi super glade for.img_3489.jpg Nytåret holdt vi inde hos Lene og Jeppe. Det var også en hyggelig aften med masser af god mad, hygge og krut og kugler.

Den 18/1 2009 holdt vi stor fest for familie og venner i anledning af Valdemars dåb. Dåben tog Valdemar i stiv arm og vi hørte stort set ikke et kvæk fra ham og da han var døbt faldt han i søvn i sin mors arme. Efter dåben holdt vi  fest i Ravnstrup forsamlingshus. Menuen var tunmousse til forret, oksekød og flødekartofler til hovedret og Pavlova kager til dessert/kaffe. Valdemar fik rigtig mange flotte gaver som vi er meget glade for.

Leave a Reply