Så gik juli måned og det store tema for juli må være Livas vej frem af i livet. Hun har i hvert fald gået fra at scooche sig rundt på numsen til at kravle på de mærkeligste måder med specielt hendes ben, det ene kravlede rigtigt mens det andet nærmest vendte modsat til at hun nu kravler næsten helt normalt  fremad.  Ud over at kravle og komme frem af så har hun også fået smag for livet på højkant. Hun er i hvert fald blevet rigtig god til at rejse sig ved stort set alt i både stue og køkken og har med lidt hjælp taget nogle enkelte skridt ved hendes gåvogn eller med os i hænderne. Liva har også gjort fremskridt når det kommer til at spise, hun spiser næsten alt selv (hjulpet af os selvfølgelig) og klare det faktisk rimelig fint og det er jo fantastisk at se hende tage den kvarte bolle med smøreost og se hende mose den med hendes små fingre og så proppe den i munden med stort velbehag, så overlever vi den” smule” oprydning som der ligger på gulvet efter måltiderne.

IMG_9709Valdemar bliver snart 3 år gammel og så er det jo også blevet tid til at rejse fra sin dagplejemor Aida og den 1 aug. skal Valdemar starte i børnehaven spurvehuset inde i Viborg. I den forbindelse har Valdemar været på besøg i sin nye børnehave både sammen med os, men også sammen med hans dagplejemor Aida. Ved begge besøg var han hurtigt i gang med at lege med alle de nye legesager og virkede ikke bekymret over at det var et nyt sted med masser af nye voksende og børn. Så det ser lovende ud med en god indkøring i børnehaven i august. Men starten i børnehaven har som sagt også betydet at Valdemar skulle stoppe inde ved Aida. Dette var for os en hård dag for vi har været meget glade for Aida og derfor er det jo svært at skulle sige farvel og tak. Aida havde arrangeret eftermiddagskaffe for alle børnene og deres forældre og der var gaver til både Valdemar men også til Aida. Vi har siden Valdemar fik ny seng haft en del lange aftener hvor han bare ikke ville lægge sig til at sove og rendte oppe og lavede ballade eller legede med legesager så har vi i juli ændret strategi, når Valdemar skal puttes. Godnat historien er flyttet til senge og dette har begrænset al balladen en smule ;0) og han falder oftest hurtigere i søvn end før.

IMG_9749Sidst i juli havde vi besøg af bedstefar og bedstemor og i weekenden havde jeg nattevagter og derfor valgte Jennie at hende og ungerne tog en tur til Grenå for at besøge mormor og her havde jeg min første samtale med Valdemar i telefonen hvor han faktisk sagde noget til mig om hvad de havde lavet, Liva fik også røret og sagde bare huh men det er jo også nok. Jeg har også købt en ny cykel og er allerede kommet godt igang med cykle på arbejde når jeg skal i dagvagt. Det har været med at at jeg bedre kan nå at få motioneret mindst 3 gange om ugen, da det jo ikke altid er nemt med alle vores blandede vagter på arbejde og prioteringen af familien hjemme.

Tilslut kan jeg fortælle at der ikke sker ret meget vedr. hussalget og at jeg nu ser frem til min sommerferie som i skrivenden stund er ca. 3 arbejdsdage væk. Ferien står ikke på det helt store, men nogle småture rundt omkring i Danmark bliver det nok til.

IMG_6498

Leave a Reply