Vores hus er stadig til salg og der har ikke været flere ude at kigge siden januar måned, men vi har haft besøg af vores mægler og han kunne via statistik fra deres hjemmeside fortælle at vores hus ligger i den bedste 1/3 del af de huse som de har til salg og der blev stadig søgt på det af både nye interesserede og gengangere. Planen nu er vi skal afholde køber- weekend her i april måned, det går ud på at der stort set er åbent hus i alle ejendomme tilsalg og så kan interesserede købere tage ud og kigge på de huse som de måtte være interesserede i.

IMG_3905Valdemar bliver efterhånden stor og han er blevet en rigtig lille bandit. Han udnytter en hvermulighed for at drille og lave narrestreger og dette resultere indimellem i at han falder og slår sig. Han har også været til tandlæge for anden gang og et eller andet rigtigt har vi gjort for alle læger og tandlæger, som vi besøger med ham, får lov til at kigge og gøre det de skal uden brok. Valdemar fik checket alle sine 20 tænder og var næsten ikke til at få ud af tandlægestolen fordi han fik lov at trykke på de knappe som styrer stolen. Hen over vinteren har Valdemar været forkølet on off i den forbindelse var Valdemar også til ørelæge for at få anlagt nye dræn i og her var han dog meget ked af det bagefter pga. narkosen, der gør børnene urolige og kede af det. Som plaster på såret, fik Valdemar først Buzz Lightyear og da vi kom hjem fra ørelægen Woddy (begge fra toy story filmene for de ikke indviede) samme eftermiddag sad han i lænestolen og så Toy Story med dem begge. Buzz Lightyear er et hit og Valdemar var også klædt ud som Buzz til Fastelavn både i dagplejen men også på fastelavns søndag, her var vi nemlig til fastelavnsgudstjenste i Ikast i forbindelse med Annemette og Rasmus´s lille Frederik skulle døbes.

Valdemar snakker generelt rigtig meget og det bliver mere og mere forståeligt og sætningerne bliver længere og længere. Dette er også ensbetydende med at han siger søde og sjove ting. Ordet forbudt bliver brugt meget og ind imellem ynder han at ligge og snakke volapyk med sig selv. Han er også blevet klar over at, han har en tissemand og at Liva har en tissekone, dette syntes han også er sjovt at fortælle om hvis vi eller andre skulle være i tvivl. 1-2-3 tæller han en gang imellem og så bryder han umotiveret ud i Byggemand bob sangen flere gange om dagen. Valdemars opmærksomhed på Liva er også blevet større og han giver hende kys og knus eller putter sig ind til hende når hun ligger på gulvet. Når de skal i bad fjerner han selv legesagerne fra badekaret så der er plads til at Liva kan komme ned i badekaret til ham. Vi er begyndt at lege med perler sammen med Valdemar og i starten samlede vi flere perler op bagefter en der var kommet på pladen men nu køre der rimeligt alle perler er på pladen eller i den lille skål vi putter perlerne i. Vi Leger også farveleg med Valdemar, her kommer der sikkert en update for alt er lige for tiden gult så vi øver farver hele tiden.

IMG_4099Først I marts var der samling af fædre i kælderen. Jeg havde nemlig arrangeret Movie Night. Filmene var let fordøjelige action film og science fiction, maden var Pizza og der var masser af Pizza til hele aftenen og masser af slik, chips, øl og cola. 4 film nåde vi inden vi gik til ro omkring kl. halv 4. Alt i alt en rigtig mande aften og jeg er sikker på at vi alle havde en rigtig god aften og den skal helt sikkert gentages.

Liva er en glad pige og hun bliver større og større, selv om hun ikke er den største baby i hendes alders gruppe, men vægten ligger omkring 6500 og højden omkring 70 cm. Stemmen fejler ikke noget indimellem skriger hun så højt at det skær i ørene andre gange lyder hun som en lille løve unge. Liva begynder også så småt at lave andet en blot at ligge på gulvet og se sød ud.  Hun fanger sine fødder, er begyndt at vende sig fra ryg til mave og retur og hun er blevet god til at ligge på maven og rejser sig op på armene så hun bedre kan se sig omkring. Samme tid som vi begyndte at give Liva grød kom de første 2 tænder også uden stor dramatik. Liva får indtil videre grød med frugtmos om formiddagen og til aften får hun kartoffelmos med grøntsagsmos. Som tidsfordriv den dag hvor Valdemar skulle have anlagt dræn var vi alle i svømmehallen og her var Liva med mor til baby svømning og hun virkede til at nyde det, hun prøvede at dykke 2 gange og svømmede ivrigt med benene.

Leave a Reply