Mandag den 21 Juli, jeg har sommer ferie, Jennie nyder sin barsel og vi havde planlagt, at tage en hurtig smut- tur til Tyskland for at få købt en autostol til vores kommende lille guldklump. Planer er dog til for at blive ændret, for om morgenen finder vi Freja forslået efter en hæftig slåskamp med en anden kat. Vi syntes lige det vil være en god ide med et besøg til dyrelægen, bare for en sikkerheds skyld. Frej mangler også at blive vaksineret så det får vi også lige ordnet ved samme lejlighed. Vel hjemme igen efter dyrelæge besøg putter vi begge katte i kælderen med mad og drikke og køre så til Tyskland kun nogle timer forsinket.

Turen til Tyskland gik som planlagt, Vi fik købt en autostol. Efter køb af autostol gik turen til grænsebutikkerne for at handle ind og vi fik nok lige købt en enkelt pose slik og en toblerone for meget med hjem. På vej hjem smuttede vi lige forbi min mor for at hentet en vugge, som har gået på omgang i familien i mange år. Her fik vi også lige en god gang aftensmad og lidt aftenskaffe inden vi vendte snuden hjem af.

Kattene var lidt medtaget efter deres tur til dyrelægen og Freja skulle have penicillin, så vi bestemte os for at tage dem med, da vi tog til Grenå for at besøge Jennies mor i nogle dage. Det var en dejlig tur og vi havde da også vejeret med os og var på stranden for at slikke noget sol og få en dukkert i det kolde kattegat.

Desværre blev Frej syg under vores ophold i Grenå og efter endnu et dyrlæge besøg blev han aflivet søndag den 27/7 🙁 . Vi fandt aldrig ud af hvad der havde ramt ham, men vi formoder, at han er blevet forgiftet af et eller andet, som han må have spist. Det er i hvert fald hvad dyrelægen gætter på efter som antibiotika, hormoner og væske ikke virkede.

Børne værelset er ved at stå klar til indflytning… sådan næsten i hvertfald. Det er blevet malet og møbler er blevet samlet. Jennie har brugt en masse tid på at få sorteret alt det tøj/baby ting vi har fået/lånt og fået det vasket og lagt på plads.

IMG_2150.JPGVores køkken projekt har stået stille… Vores maler som ellers var kommet så godt i gang med loftet, har ikke vist sig eller givet lyd fra sig i 3-4 uger og vi kan heller ikke træffe ham på hans telefon. Det er, efter 3-4 ugers venten, dog lykkes os at få fat i en anden maler, som kom og lavede det færdigt. Vi har efterfølgende fået malet og ordnet de sidste småting. klik her for at se flere billeder fra køkkenet

Leave a Reply