Da jeg har prioriteret at få implementeret et nyt layout på siden så er det noget tid siden jeg sidst har fået opdateret  hjemmeside, sådan tekst mæssigt. Jeg håber ikke at I har lagt søvnløse uden nye spændende historier fra vores liv 😉 Og det er jo ikke for at der ikke er sket noget, det har jo trods alt både været jul, nytår og ikke mindre en to fødseldsdag har vi holdt siden sidst, men mere om det og andet senere.

Vores hushandel går stille og roligt. Vi har haft et par ude og kigge til vores åbenthus arrangement den 5 dec. og her midt januar var der endnu et par forbi for at kigge, men vi har ikke fået nogen bud eller en endelig aftale på plads. Vi går heldigvis en bedre tid i møde hvad angår hus salg, så vi kan jo kun vente og håbe. Vi bruger ikke så meget tid på det og der er jo ikke så meget vi kan gøre lige nu end, at tage den med ro og prøve at lade være med at tænke på alle de planer vi har for fremtiden.

IMG_2914Vi har alle været syge her i influenza tiden. Mellem Jul og nytår var der først Valdemar, så mig, så Liva, så Valdemar igen med forkølelse, lille lungebetændelse og mellemøre betændelse, så blev jeg forkølet og sidst var det selvfølgelig Livas tur.  Jennie gik stort set fri for sygdom ind til midt i januar måned, her var det hendes tur til at lægge sig i sygesengen. Vi var noget bekymret for Liva, for hun har haft lidt svært ved at tage nok på og bliver nu ammet hver 4. timer. Så da Liva havde kastet stort set alt op i lidt over et døgn, fik vi hende lige checket på børne modtagelsen. Heldigvis var de ikke så bekymrede for hendes så vi blev ret hurtigt sendt hjem igen. Liva er nu begyndt at tage på igen, hun er som sundhedsplejersken siger det “et barn som ikke tager specielt hurtigt på” til gengæld vokser hun i længden og er nu over 67 cm lang og har rundet 6 kg.

Valdemar bliver bare så stor det er helt vildt. Han leger helt anderledes målrettet med sine dublo klodser, toget køre på skinnerne og han er begyndt at køre med bilerne i stedet for bare at kaste rundt med dem. Han taler også helt vildt om alt hvad han oplever og det giver næsten mening det hele, fx. er han helt vild med toy story og kan snakke længe om Woddy, Buzz Lightyear og cowboy hatten og han gentager stort set alt hvad vi siger og hans favoritter for tiden er “av for pokker” og “jeg vil ikke ha det” og han kan fortælle lidt om hans oplevelser inden hos Aida. Liva bliver også stor og er helt klart mere klar i blikket samt hun smiler og pludre rigtig meget.

IMG_3294Julen 2010 holdt vi hjemme. Vi havde både mormor og farmor på besøg og vi havde en rigtig hyggelig jul. Juletræet blev nærmest tildækket i gaver til Valdemar og Liva og det var en fornøjelse at se Valdemar gå amok i at pakke gaver op og selvfølgelig lege med det legetøj, som var inde i pakken. Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at takke for alle gaverne til Valdemar og Liva, så mange tak alle sammen. Julen var dårligt nok over så er det nytår som vi holdt med venner og nogle kollegaer, efter nytårs klokkerne ringede af var det tid til at skulle hjem, da arbejdet kaldte den 1 januar. Januar er jo også vores fødselsdags måned og både min og Jennies blev markeret med morgen sang og gaver, men jeg var syg på min fødselsdag så af hensyn til smitte risiko og almindelig træthed tog vi en slapper resten af dagen. Jennie fik vi holdt rigtig fødselsdag for med gæster og hyggelig middag og gaver selvfølgelig. Vi har ikke kun selv holdt fødselsdag, i december var vi lige et smut forbi Hamborg for at fejre Jennies kusines fødselsdag. Der var arrangeret 80 fest med hele svineriet og alle gæster var klædt festeligt ud i mange forskellige slags 80 inspireret tøj, det var en fantastisk fest og Liva var så nem at have med at der nærmest ikke var nogen der opdagede at vi havde en baby med;0) I januar var vi igen lige en smut i Hamborg for at fejre Julie og Frederiks fødselsdag og ungerne klarede endnu engang turen derned og hjem rigtig godt. På  vej hjem havde vi dog lidt travlt for vi skulle hjem og se håndbold finale, der jo dog desværre ikke gik helt som vi havde håbet på. December slutter med nytårs aften og her var vi til Victorias fødselsdag og om aftenen var vi inviteret til nytårs fest hos Janne og Morten.

I er alle velkommen til at smutte forbi vores billede album, som ligeledes er opdateret med billeder fra både december og januar måned. Jeg arbejder på at få opdateret vores film sider så i kan se nogle af vores klip med Valdemar og Liva og i kan allerede nu se film fra 2010 og 2009 i menuen øverst.

Leave a Reply