Det er nu snart 14 dage siden, at Valdemar blev født og i skrivende stund er det en uge siden at vi kom hjem fra Patient hotellet. Det har været en lærerig uge med Valdemar, men vi må sige at det alt i alt går godt og vi lære hver dag hvordan vi kan håndtere alle de nye udfordringer som kommer med at have en lille baby i huset. Hvad amningen angår så køre det sådan nogenlunde, det bliver dejligt når Valdemar vil spise sig mæt engang og så holde en fornuftig pause inden næste måltid, lige nu bruger Jennie ofte timer ad gangen med at amme.

Vi havde besøg af sundhedsplejersken i torsdags, det var rigtig rart at få besvaret nogle af vores spørgsmål og vi var også spændt på om Valdemar nu klarer sig som han skal. Sundhedsplejersken var meget imponeret over Valdemar og hun kunne fortælle at han den 18/9 var 56 cm lang og vejede 4100 g, det er et plus på 3 cm i længden og 600 g i vægt siden vi rejste fra patient hotellet sidste lørdag.

Fredag den 19/9 kiggede Janne forbi for lige at se til os og senere på eftermiddagen kiggede Lene og Jeppe forbi med kage uhm :-). Dagen efter, var det familien Lyngaa som kom forbi på vej hjem til Tyskland.

Der er lagt nye billeder på nettet at Valdemar de kan ses ved at klikke her.

Leave a Reply