_MG_9990 Det er nu en uge siden at Valdemar kom til verden. Vi har været på patient hotellet siden tirsdag den 9/9 og har virkelig nyt den tid og ikke mindst alt den hjælp vi kunne få i forbindelse med at være ny slået mor og far. Jordemødrene på hotellet var virkelig rigtig hjælpsomme og tålmodige med os. Det var også rigtig rart at kunne være på hotellet fordi vi i de dage kun skulle tænke på to ting – nemlig Valdemar og vores nye roller som mor og far. Alt vedr. mad, rengøring og lign. daglige gøremål blev klaret af personalet og det gav os rigtig god tid til at nyde Valdemar og lære så meget som muligt om hvordan man egentlig passer en lille baby, inden det var tid til at tage Valdemar med hjem.

I ugens løb, har rigtig mange været forbi for at se Valdemar og det har vi været meget glade for. Man er jo helt vild efter at vise ham frem 🙂

Lørdag den 13/9 var det blevet tid til at skulle hjem, efter 5 dage i trygge rammer på hotellet, det var med en god mave fornemmelse at vi nu pakkede vores stumper og kørte hjem af. Siden lørdag har vi nydt at være hjemme igen og er ved at vende os til at der er en lille baby som vil det han nu engang vil og vi må blot prøve at tolke hans signaler og handle derefter.

Men afslutningsvis kan vi kun sige holda ferie hvor der det fedt med en sådan en lille en 🙂

Der er lagt billeder på nettet at Valdemar og tiden på hotellet og de kan ses ved at klikke her.

One Reply to “Valdemar er hans navn.”

  1. Tillykke til jer alle 3!

    Han er godt nok en nuser lille én! Jeg ville rigtig gerne have været at besøge jer, men det kan forhåbentlig nåes endnu.

    Held og lykke fremover!

    Mvh
    Thomas

Leave a Reply