Foråret bliver nu snart til sommer og det er helt vildt som tiden går.

Maj blev en måned hvor vi efter en del overvejelser, flyttede Valdemar og hans seng ud af vores soveværelse og ind på hans eget værelse. Ugerne op til flytningen var præget af dårlig søvn for os alle, for Valdemar ville ikke sove ret længe max. kl. 5-6. Vi var derfor lidt spændte på hvordan han ville tage flytningen, men han må have været glad for endelig at komme ud af soveværelset og slippe for al den støj, som hans forældre åbentbart har lavet. For efter flytningen sover han som en sten og hvad der er endnu bedre ca. 1 til 2 timer længere om morgenen. Så det er jo dejligt for os alle.

IMG_5005Valdemar bliver bedre og bedre til at sidde selv, vælter ikke ret meget mere og han  hygger sig med at sidde og lege med sine legesager. Nyt legetøj bliver hurtigt taget i brug og han er ikke bleg for at løfte og kaste lidt med det og kan det lave lyde er det bare skægt. Valdemar har brugt maj til øve sig i at kravle/møve sig på maven og alt overvejende går det baglæns og det er han  ikke helt tilfreds med, men sidst på måneden begyndt det at gå lidt frem ad. Når han sidder kommer han næsten op på alle fire ved at læne sig forover, men det kniber med at holde balancen når han endelig er på alle fire. Vi prøver at øve lidt med ham og at lægge lidt legetøj uden for hans rækkevide så han skal bevæge sig, men han ligger sig oftest på maven og strækker sig så lang han er og så når han det alligevel med lidt møven og strækken.

_MG_1717 På morsdag havde Valdemar en lille gave til sin mor, en CD med Infernal og den blev mor rigtig glad for. Samme dag, tog vi også nogle nye billeder af Valdemar og som sædvanlig blev de gode og I kan se nogle af dem blandt de nye billeder. Som nævnt er det kommet flere tænder, denne gang i overmunden og det er jo dejligt for ham at han bedre kan tykke maden. Valdemars menukort er også ved at bliver størrer, b.la. med rugbrøds hapsere  med alverdens pålæg og han spiser det meste med stor appetit. Vægten og højden er nu henholdsvis 9,6 kg og 75 cm. i højden.

IMG_9316 Freja er begyndt at vise interesse for Valdemar og kommer ind imellem tæt på ham og det er jo dejligt at se at de nok skal komme godt ud af det sammen. Sidst i maj var der det helt store bedsteforældre komsammen i weekenden den 23-24, her kom nemlig både mormor, bedstefar og bedstemor og farmor forbi for at se til barnebarnet.

Det gode vejr har også fået have- folket frem i os og vi har fået ordnet en masse. Med en lille Valdemar som snart er på farten, er vi igang med at sikre indkørslen med en stor port og vi er begyndt at få sat hegn op i hækken langs markerne. Bagved garagen har vi fået ryttet det hele og sået græs. I det store træ har vi fået hængt en gynge op til Valdemar og som I kan se er han er helt tosset med at gynge.

Leave a Reply