pga. varmen har valdemar kun ganske lidt tøj på Det er nu officielt sommer og det er jo bare super dejligt. Dog er Valdemar ikke vild med varmen når han skal sove og dette medføre en del gråd og brok. Nå men nok om det som ikke går så godt… og videre til det som bare køre på skinner.

Valdemar er stort set alt spisende og kommer det som finger mader så åbner han munden op til alt og spiser det som hovedregel også. Vi er også begyndt at træne at ham i selv at styre gaflen med rugbrødshapser eller frugt på og det eneste problem vi har med det, er at Valdemar syntes det er sjovt at ryste gaflen og så kan I nok regne ud hvor meget der kan være at rydde op bagefter.  Den sidste nye tandstatus er, at vi er oppe på 5 og med 3 synligt snart på vej.

Først i juni var Jennie til Skive beach party. Det var 4 rigtig hyggelige dage hvor Jennie  og Gudmor Janne tog afsted ved Far og mor til beach party i Skivemiddagstid og så kom de hjem med natbussen som kørte lige til døren. Mormor var kommet fra Grenå for at hjælpe til med at passe Valdemar da jeg skulle på arbejde nogle af dagende. Valdemar var også meget sød og give mig en endagsbillet til festivalen i fardagsgave. Så om lørdagen stod mormor næsten for det hele, hun fik dog lidt assistance fra farmor. Det var jo denne aften at Danmark skulle spille fodbold mod Sverige og den kamp MÅTTE mormor se. Så mormor og Valdemar tog ind og besøgte farmor til aftensmad og fodbold, mens mor og far var til festival i Skive. Mormor måtte træde til igen da Faster marianne holdt sin fødselsdag og far og mor igen var på farten. Onkel Jens, fætter Rasmus og kusine Line kom på besøg  Sct. Hans aften, vi hyggede os med dejlig mad på grillen og bagefter tog vi ind til sct. Hans bål på Borgvold inde i Viborg.

Valedmar sammen med kusine Line til Sct. hans aften Hele uge 24 havde jeg fået fri til at komme igang med at skrive min afsluttende opgave i forbindelse med intensiv specialuddannelen. Jennie og Valdemar tog hjem til Grenå for at give mig fred og ro til skrive og det var faktik lidt underligt at være helt alene hjemme i så mange dage. Men det virkede og jeg fik læst og skrevet det jeg ville og var kommet rigtig godt igang da de igen kom hjem til mig. Mens de var hjemme i Grenå begyndte Valdemar så småt at komme igang med at bevæge sig lidt omkring – det var stadig i det små men det lykkes ham at vælte en stor gummi plante og en lampe – der skete ikke Valdema noget bortset fra han blev lidt forskrækket og både gummi planten IMG_9487og lampen klarede også frisag. Vel hjemme igen blev der monteret baby låger for trappen til udestuen, til klæderen og ved trappen ovenpå. Så hvor han for en måned siden, rullede lidt rundt på må og få og strakte sig det bedste han havde lært, så skal vi lige love for at han er blevet mobil og kravler rundt i hele huset og i haven, når vi er der ude. Det allersidste nye er at Valdemar er begyndt at rejse sig ved forskellige ting. klik her for at se hvor travlt Valdemar har med at komme omkring.

Her sidst i Juni gik jeg på ferie og den startede med at vi tog en tur til Kalundborg for at besøge Kim, Maria og Josephine. Det var en rigtig hyggelig weekend, Valdemar charmede sig ind på alle han kom i  nærheden af og viste sig generelt fra sin bedste side næsten hele weekenden. Man kan godt sige at det blev hverdag igen trods ferie, for jeg gik igang med min opgave igen efter 14 dages pause,  det skrider godt frem. Ellers, så glæder vi os til en tur i Djurs sommerland med Familien Bak og en tur til Skagen for at besøge Lene, Jeppe, Asbjørn og Magne først i Juli måned.

Leave a Reply