Det er foralvor blevet hverdag i vores lille familie, Far og mor arbejder og ungerne er i deres vuggestue og børnehave og sådan går hverdagene uden store problemer, det er kun de dage hvor enten Jennie eller jeg er i nattevagt og den anden skal i dagvagt der har vi nok at set til med at blive klar og kunne aflevere ungerne kl. 06.30 for at kunne nå at møde omklædt  kl. 0700.
Jennie hvade også sin første weekend vagt her først i oktober måned og derfor var det en far weekend hvor jeg for første gang var sådan alene med både Liva og Valdemar i længere tid. Weekend startede fint vi smuttede en tur i skoven efter at Liva havde sovet sin formiddags lur. Vi spiste frokost og legede i skoven og gik en tur mest med ungerne i barnevognen for turen blev lidt lang da jeg kom til at gå forkert. Nå men vel hjemme blev både Liva og Valdemar puttet til deres middagslur. Her fik far sig så noget af en forskrækkelse, for da jeg kom ud for at hente Valdemar ind var han ikke i sin klapvogn og han var heller ikke i haven eller huset og med panikken ulmende løb jeg med Liva ned til en bæk som er i nærheden da det ligesom var det farligste sted jeg kunne komme i tanke om. Her var han heldigvis heller ikke, skyndte os hjem igen mens jeg ringede efter forstærkning fra Jeppe (politimand) og så til stor befrielse at en dame som var ude at gå tur med hendes store børn havde fundet ham over ved nabo gården og havde fulgt ham hjem. Jeg har aldrig været så lettet i mit liv og oplevelsen lært os alle noget. Resten af weekenden gik rigtig godt og Valdemar stak ikke mere af eller rettere fik ikke muligheden for det, for jeg kiggede til ham ca. 5 gange så meget som dagen forinden.
IMG_1182Vi udnyttede en halv arbejdsweekend som Jennie havde fuldt ud da vi så snart hun havde fri kørte til Grenå for at besøge mormor. Vi var som vi plejer en tur på stranden selv om vejeret ikke var specielt godt men Liva og Valdemar nød at lege i den store sandkasse. Dagen efter smuttede vi en tur i kattegat centeret for at kigge på fisk og hajer. Som sidst var det Nemo og Dora (Fra filmen find nemo) fiskene som tiltrak hans opmærksomhed mest. Vi havde også planlagt en efterårsferie tur til Ålborg zoo med Lars, May ling og deres to drenge Sylvester og Felix men vejeret var simpelt hen for dårligt, last minut blev det ændre til en tur i Toys R us og bagefter smuttede vi i Ikea. Entre pengene blev så brugt på en helikopter til Valdemar og nogle Bamse og kylling figure til Liva.
Valdemar er ikke i tvivl om hvad fødselsdag er lig med længere for vi har været til to i denne måned en børnefødselsdag og så onkel Michaels fødseldag. Op til begge fester sagde Valdemar velment og fra hjertet at han “Elsker kage” da vi fortalte ham at vi skulle til fødselsdag. Først var det Asbjørns (Lene og Jeppes ælste) 5 års fødselsdag, her var vi inviteret til eftermiddags kaffe med boller og kage samt aftenmad så det var en træt Valdemar som blev lagt i seng efter en hele dag i børnehaven og så næsten lige  lang tid til fødselsdag bagefter. Liva var ikke helt sig selv den dag og fik da også konstateret over 39 i feber. Inden for en uge var Valdmar også blevet syg. Både Liva og Valdemar fik det dog rimelig hurtigt godt uden vi rigtig fandt ud af hvad de var blevet syge af. Som sagt var vi også til onkel Michaels fødseledag og Valdemar insisterede på at der skulle stå navn og hvor gammel Michael blev på hans lagkage, lys undlod han at kommentere og det var nok også blevet vel mange lys 48 ialt.
IMG_1415Liva er efterhånden rigtig godt gående og er kun sjældent nede og kravle, vores trapper i gangen er et kæmpe hit for hende og vi skal være over hende hele tiden ellers kravler hun op af dem med et sandt smil på læberne men også stole, Valdemar og vores seng er et hit som skal bestiges ved en hver lejlighed som hun får. Men det giver jo også træning at leve livet lidt farligt og hun er både ved være ret god til at komme ned fra sengen med numsen først og hun kravler faktisk ret godt på trapperne.
Valdemar er jo ved at være en stor dreng og derfor besluttede vi at bleen nu for alvor skal af. Efter nogle dage med uheld og en drilleblære som ikke rigtig ville samarbejde går det OK, der er stadig uheld, men der kan godt gå dage i mellem. I børnehaven har Valdemar der sjovt og er begyndt at lege mere med alle de andre børn, vi oplever ikke længere at han sidder og leger selv når vi henter ham og det er jo dejligt. ofte sniger vi os ind så man lige kan nå at se ham lege lidt inden han opdager vi er kommet for så er der ikke 10 vilde heste som kan stoppe ham i at kommer over og give os en krammer.
img_7349Ellers har vi ikke så meget nyt at berette om vores hus salg, det ligner landsgennemsnittet, alt står stille, selv om vi har god søgning på nettet ifølge de tal som nybolig sender os. Igen her i Oktober har jeg, sammen  med Lars, Jeppe, Rasmus og Rasmus, gentaget movie night successen fra foråret og det er sku hyggeligt med mandehørm, pizza, slik og chips, øl, cola og så selvfølgelig  at se nogle mande film som ikke behøver at være så dybe ud over udskæringen på pigernes bikinier.

Leave a Reply