August har været præget af, at sommerferien på mit job stadig var i gang, derfor har der været  mange aftenvagter som skulle dækkes. Fridagene er primært blevet brugt på småting derhjemme som male- og have arbejde.

IMG_1114Det er helt vildt som tiden går og vi nærmere os meget hurtigt terminsdatoen. Det bliver helt vildt at vi igen skal være forældre. Vi måtte lige til en scanning på sygehuset først i august, Jordemoderen var nemlig i tvivl om babyen vendte som den skulle. Scanningen var fin og alt var som det skulle være. Baby er vurderet  til omkring 3,4 kg. Jennie har det efter omstændighederne godt selvom maven efterhånden tynger en lille smule.

Vi har en fornemmelse af at Valdemar er klar over, der er en baby på vej, han peger på maven når vi spørger hvor baby er og han lægger sig også til maven med hovedet for at give baby et knus. Vi er lidt spændt på hvordan han tager det, men har en fornemmelse af at han bliver glad selv om han sikkert lige skal vende sig til det. Han er mægtig sød ved Freja som får mange knus. Engang imellem skal Freja dog lige jages lidt, det syntes han er sjovt selv om han ikke kommer i nærheden af at fange hende. Også i haven holder Valdemar øje med Freja, forleden var hun klatret op i en af vores syrener og straks var Valdemar henne for at klatre op efter hende.

Det er tydeligt af Valdemar bliver større og større. Om nogle dage bliver han jo 2 år!! Vægten er lige nu stabil omkring 15 kg og højden er officielt 88 cm, han snakker som et vandfald, desværre forstår vi ikke det hele endnu men det bliver bedre dag for dag og det er i hvert fald tydeligt at nogen ting bliver sagt lidt for tit af os, for han gentager dem. Traktor og tog er det helt store hit og Valdemars verden stopper, kommer der en traktor forbi, men også slejle (snegle) kan få Valdemar til at stoppe op, faktisk ligger han sig ned så han kan kommer helt tæt på dem.

IMG_5499Vi kigger lidt  på huse inde i Viborg og vi har da fundet enkelte som kunne være muligheder eller i hvert fald får vi talt om hvad vi søger og vigtigst ikke søger. Men først skal vi jo lige have sat huset til salg og solgt.Vi er også i gang med at søge børnehave til Valdemar og det er ikke rigtig nemt når vi ikke rigtig ved hvor i byen vi kommer til at slå os ned.

Leave a Reply