IMG_4131 Som tiden dog går hurtigt. Vi har smagt lidt på foråret og vinteren er snart overstået. Men der er også gået 7 måneder siden at Valdemar blev født og vi stolte kunne fortælle hele verdenen at vores lille guldklump var en realitet. Guldklumpen vejer nu 8,5 kg og er 71 cm høj.

Vi havde Valdemar mistækt for at næste hold tænder var på vej. Han var i hvertfald svært urolig, ked af det, sov meget dårligt og dette blandet med andre symptomer, som vi kunne læse på  nettet, kunne det tyde på at nye tænder var på vej… men det var vist bare en gang omgangsyge eller lign. For nu 14 dage efter er der ikke kommet nogen tænder og der er heller ikke antræk til nogen.IMG_4150

Valdemar er også begyndt at sidde selv og “næsten” uden at vælte. Det er sjovt at se ham sidde på gulvet og lege med sit legetøj og han virker til at nyde det. Også rulleriet fra ryg til mave og tilbage igen går stille og roligt. 

Den 5. marts tog vi en tur ud at spise og i biografen for at se “mænd der hader kvinder” det var første gang at vi skulle have Valdemar passet og dette tog gudmor Janne sig af. Det var dejligt og vi havde en rigtig hyggelig aften.

Valdemar har arvet sin fars appetit og det går derfor godt fremad med at introducere nye grødtyper, som hirseflagegrød eller havregrød med frugtmos. Kartoffel/gullerodsmos er ikke Valdemars favorit men han spiser lidt og så blander vi lidt IMG_9055frugtgrød i og så spiser han resten med god appetit. Vi er også begyndt at blande kød i kartoffelmosen, så inden vi ser os om spiser Valdemar sikkert som os… han virker i hvertfald meget interesseret i hvad vi spiser, når han sidder med til aftensmaden

Valdemar vågner stille og roligt op om morgenen. Han ligger og kigger lidt rundt og så begynder han at slå og sparke lidt til den som ligger nærmest og herefter kommer små lyde som med tiden bliver højre. Men det er jo dejligt at vågne op og kigge over mod ham og se ham lyse op i et stort smil, så kan man jo godt klare at han slår lidt og larmer lidt selvom det er lidt tidligt.

Til babysvømning er vi igang med topedo-dyk og andre vandlege og Valdemar hygger sig vældig. Han er dog lidt betænkelig over for at dykke men han klare det. Sidste gang vi var afsted fik vi, med hjælp fra en af medhjælperne, et rigtig godt billede af Valdemar under vandet og det er jo lidt sjovt.

Sidst i marts var Valdemar på hans  første tur til hovedstaden, vi ankom fredag og besøgte Mette, Rasmus og Carl Gustav. Lørdag formiddag tog Mor og Mette på shopping, uden mænd og børn. Valdemar fik set lidt af Istedgade, inden faldt han i søvn (det vilde københavner liv er hvis ikke ham endnu) og fik en god lur, mens Rasmus og far gik tur på strøget og rundt i København. Lørdag eftermiddag kørte vi op til onkel Jens og tante Kirsten´s kobberbryllup. Det var en rigtig god fest. Valdemar charmede alle og viste sig fra sin bedste side.  

Leave a Reply