tillykke med dagen Julie og Frederik Sidst i Januar tog vi alle tre og mormor til Tyskland. Vi skulle til dobbelt børnefødselsdag i Hamborg, hos familien Lyngaa. Vi holdt barnedåb på frederiks fødselsdag og derfor holdt de dobbelt fødseldag for både Frederik og Julie. Vi kom allerede Fredag og brugte dagen på at få købt en ny autostol og en højstol og lidt andre gode sager;-) Vi så håndboldt om aftenen – desværre gik det ikke danmark så godt- de tabte. Om lørdagen, tidligt om morgenen, vækkede vi alle Julie med fødseldagssang og så stod der ellers børnefødselsdag på den resten af dagen og Vi hyggede os alle sammen med friskbagte boller, brunsviger, lagkager, slik, varm kakao med flødeskum, fadøl og moijtoo uhm…

Valdemar øver sig stadig i at komme fra maven til ryggen og omvendt. Finmotorikken prøves også af og Valdemar er blevet meget jeg skal prøve det helebedre til at gribe, holde fast i forskellige ting samt række ud efter fx. legesager, som ligger foran ham. Oftest bliver legesagerne dog skubbet længere væk da øje- hånd koordination ikke helt rammer plet. Stemmen bliver også prøvet af og Valdemar nærmes råber ind i mellem for lige at se hvor højt han kan råbe. Han syntes også stemmen skal prøves af om natten, dette er vi dog ikke helt enige med ham i, så vi har vores små kampe.

Til 5 måneders undersøgelsen havde Valdemar rundet 7 kg og var blevet 68,5 cm høj.

Vi leger med Valdemar hver dag og Valdemar syntes det er sjovt når vi ligger en stofble over han øjne og så tager den væk igen så griner han. Også om aftenen når han skal have en svingtur i et lagen griner Valdemar meget. I svømmehallen er vi også begyndt at dykke.

Er  Jeg ikke bare dejlige 13/2 var en stor dag, Valdemar fik "almindelig" mad for første gang. Menuen stod på hjemmelavet majsgrød med æblegrød. Valdemar spiste med stor appetit og vi håber nu blot på, at øvelse gør mester for der var grød over hele hovedet og helt om i nakken. En uges tid senere går det meget bedre og vi kan lidt bedre styre det vi spilder.

Vi har også været en tur til Fynsland for at besøge Moster Else, Vi skulle til Inge og Elses fætter Lars´s fødseldag. Det var en rigtig hyggelig Weekend. Carina, Julie og Frederik var også kommet op fra Hamborg.

Leave a Reply