Der er nu gået ca. 6 uger siden vi fik lille Liva og vi kan starte med at fortælle at hun har det rigtig godt. Liva vokser som hun skal er er nu 60  cm lang og vejer ca. 5300 g og hun er begyndt at sende os de sødeste smil og nogle enkelte lyde – lidt som Valdemar i sin tid – guh og ei. Hun er også rigtig god  til at holde hendes hoved når hun ligger på maven ellers laver hun ikke ret meget ude over at sove. I modsætning til Valdemar har Liva ikke kolik (Hurra) men tilgengæld kan hun gylpe helt vildt  og af de to, er det totalt at fortrække at hun gylper for det kan trods alt tørres af. Vi har været en smule på farten, en lille tur hjem til mormor´s fødselsdag, senere  var Liva et naturligt centrum til middag hos Keld og farmor i Holstebro. De sidste barselsgæster har også været forbi  og alt barselskagen, som Jennie  havde bagt er blevet spist og lidt til.  Tilslut kan vi lige nævne at det også snart er ved at være tid  til at liva skal døbes. Vi har aftalt tid med kirken og en cafè inde i Viborg den 28/11. Det bliver dejligt at kunne nyde dagen sammen med gæsterne, uden at skulle tænke på mad og rengøring af fest lokale.

IMG_6323Valdemar er meget glad for sin lillesøster, han kalder på hende og giver hende knus og kys og skulle hun mangle en sut, så er han der med den. Vi har også oplevet at han måske savner tiden i liften, for indimellem når den lige står på gulvet så  kan vi finde ham siddende i den med Livas hjelm og dyne over sig. Valdemar bliver bare stor han er ca. blevet 90 cm høj og vejer ca 15 kg, men det er for alvor i hans væremåde og de ting han gør af sig selv at vi kan se at han bliver stor. Løbecyklen som han fik i fødseldagsgave bliver brugt dagligt på trods af at den er lidt for stor så kører han glad derud af. Ude i køkkenet bliver der danset og hoppet til specielt sangene fra thomas tog og byggemand bob, sidst nævnte synger han også med på. Sproget udvikler sig også og flere og flere ord  bliver forståelige, men det kniber stadig engang imellem specielt når Valdemar går i gang med sætninger, der kan man være heldig at fange et ord eller to,så man har en ide om hvad han taler. Jeg kørte en lille smule træt i byggemand bob, thomas tog osv. Derfor har jeg introduceret en Pixar/Disney film pakke med alle nyklassikerene for Valdemar og den blev vel modtaget og nu ser vi rigtig meget “Biler” og lidt mindre af de andre.

IMG_6341Tilslut kan vi fortælle at vores dejlige hus nu snart kommer på nettet, vi har lavet en aftale med nybolig om at sælge slottet. Det er med vemod at vi er nået hertil for vi er jo glade for vores hus men nu hvor beslutningen er taget er det også rigtig dejligt, at snart 1 års tanker kan blive til virkelighed, når huset altså engang bliver solgt. Vi kigger og tilretter vores forventninger og indsamler informationer til vores næste hus, både på boligsiden.dk men vi kigger også på evt. nybyg.

Leave a Reply