img_2813.jpgOm det var kolik eller ej ved vi ikke og vi er heller ikke sikker på om det er turene til kiropraktoren der har hjulpet, eller om det blot er os som er blevet bedre til at tolke og handle på Valdemars ubehag. Det vi dog kan sige er at det går meget bedre og Valdemar ikke er så ked af det som tidligere. Valdemar har efterhånden også fået en slags døgnrytme, så det nu er nemmere at putte ham nogle timer. Den 12/10 var en dejlig dag, vi fik det første smil og har siden hen fået masser af dem. Vi kan nu også få Valdemar til at smile ved at snakke/pusle med ham og vi er begyndt at få lyde som en slags svar, når vi taler til Valdemar. Selvom det ind til nu kun er lyde som UHR, GUU, GHU og lign. så er det bare helt fantastisk og har gjort det nemmere at klare de få skrigeture, som der trods alt er.

Vi er totalt glade for den store opmærksomhed der er omkring Valdemar og vi får stadig mange gæster fra nær og fjern. Inden for de sidste uger har der været besøg fra både familie og vennerimg_2855.jpg fra stort set hele landet. Valdemar har også været en del på farten, med flere ture til Ikast og Herning for at besøge venner, men også for at shoppe lidt. Turen er også en enkelt gang gået til Århus og det gik over al forventning, mens vi var inden i byen og i Bruun´s bazar. Men vi må sige at filmen knækkede halvvejs gennem IKEA, så ville Valdemar ikke lege med længere og det var der vist ikke mange som gik glip af på deres vej gennem butikken. Så IKEA har vi endnu til gode vi har været på besøg hos morfar og Birgit til Mortens aften, her var alle samlet så Valdemar også kunne møde sin mors søskende.

20/10 var vi til 5 ugers undersøgelse, hvor Valdemar opførte sig eksemplarisk og lægen mente at han var en meget glad og harmonisk dreng. Lægen var også meget imponeret over hvor vågen og opmærksom han er. Vægten blev målt til 5075 g, længden 60 cm og hovedet målte 40 cm.

Jennie er begyndt til barselgymnastik og Valdemar er ikke vild med ideen om at skulle være stille og rolig så det var ikke meget gymnastik hun fik lavet første gang, men de næste gange lykkedes det at være med til det hele, simpelthen fordi far var med i Hald Ege og gik tur med barnevognen i 1 ½ time.

_mg_0498.jpgI weekenden den den 31/10 til den 2/11 fik vi besøg af Maria og Kim og deres lille pige Josefine. Vi kender dem fra vores bryllupsrejse til Mexico sidste år. Vi havde en rigtig hyggelig weekend og fik snakket en masse baby stuff, men der var også tid til god mad, en tur ind til Viborg men vi kom dog lidt sent ind og butikkerne lukkede da vi ankom, men de små skulle lige være klar. En burger på den Gyldende okse blev det også til, men der var dog lige to små babyer som ville bestemme om deres respektive forældre skulle spise sammen.

Ved det næste besøg af sundhedsplejersken var vægten steget til 5450g og højden 62 cm, hovedomkreds 40. Du var veltilpas og charmede hende. Jennie er også startet i mødregruppen og har været ude at gå fælles tur med nogle af dem fra gruppen.

Nu nærmer december sig og det bliver dejligt og vi skal rigtig jule. Specielt fordi at vi alle sammen kan være hjemme næsten hele måneden, da jeg også går på barsel i 6 uger fra den 10/12 og frem til den 26/1, så det glæder vi os til 🙂

Vi kan også med fornøjelse fortælle at vi har uploadet nye billeder. I finder billederne ved at klikke på “Vores billeder” øverst på siden og så på Valdemar billeder så kan i selv bestemme hvilke uger i vil se.

og i forbindelse med at det snart er jul og med en forstående barnedåb på vej kan i finde Valdemars ønsker i menuen til højre eller ved at klikke her

Leave a Reply