Julen 2017 vil for altid stĂĄ specielt klart for mig, men mere om det senere. Juletræet blev som traditionen er fældet i nærheden af Finderup og hurtigt sat op i stuen til Theodors store forundring ogsĂĄ Emil syntes det var noget mærkeligt noget. Torsdag havde Jennie og Jeg sidste arbejdsdag inden jul. Fridagende blev brugt pĂĄ juletræspyntning, konfekt lavning og alm klargøring til juleaften. Juleaften holdt vi hjemme og vi fik besøg af faster Lise og farmor og vi havde en forrygende aften med gavepapir flyvende omkring vores øre det meste af aftenen. En vi startede med at alle voksende hjalp hinanden med maden. Andenstegen og kamstegen blev fantastiske og vi hyggede os alle med den lækre mad. Ungerne havde dog lidt travlt med at komme videre i programmet. Dansen om juletræet gik lystigt for sig med yderst skøn sang og sluttede med nu er det jul igen og en dans i gennem hele huset til ungernes store begejstring. 

SĂĄ kom vi til det tidspunkt som ungerne havde ventet pĂĄ hele ĂĄret gave tid jule aften. Vi lavede nogle regler sĂĄ pakkerne blev fordelt jævnt og vi havde lidt tid til at se hvad det blev givet – men ungerne havde meget travlt med at finde gaver specielt til dem selv eller hinanden. og som sagt sĂĄ fløg der gavepapir om ørene pĂĄ os. Valdemar blev begavet med flere store lego pakker og PS4 spillet Minecraft samt flere andre ting, Liva fik en masse krea ting og tøj, Emil fik en Bumle truck, bygge magneter og Theodor fik en flot recerbil, tøj og selvfølgelig legetøj. 

Vi holdt en lille pause i gave ræset og fik Ris ala Mande og her løb Liva med mandlen… faster Lise sneg den vist over pĂĄ hendes talerken men vinderen var i hvertfald Liva. Hun vandt en slik krukke med en masse dele slik.

Gaveræset fortsatte bagefter og omkring kl 22 kunne Theodor ikke klare mere og blev puttet og det blev start skuddet på at Jule aften sluttede for faster og farmor tog også hjem lidt efter også så var det Emils tur og selvom Valdemar og Liva ikke var enige så blev de også puttet ved midnatstid da de havde fået lov at lege med deres legesager.

Næstemorgen var det legetid efter at bollemorgenmaden var indtaget – Liva gik i Krea mode, Valdamar Byggede Lego, Emil legede med  sin Bumle truck som dog skal have nogle bedre batterier. Theodor legede med lidt af hvert og var vist lidt af en drille lille bror. Over middag stod den pĂĄ DR julekalenderen “Snefald” som faktisk ogsĂĄ var ret god.

Anden juledag og anden dag hvor ungerne faktisk ikke var ude af deres nat tøj legede ungerne videre og vi hyggede med fælles tegnefilm pĂĄ TV. 

NĂĄ men jeg lovede i starten at komme ind pĂĄ hvorfor julen 2017 var noget helt særligt. Efter langtids sygdom og en masse usikkerhed sĂĄ fik jeg den bedste julegave jeg kunne ønske mig… jeg blev den 12 december indkaldt til møde med kommunens rehabiliterings team og de indstillede mig den 19 december til det fleksjob som jeg har hĂĄbet pĂĄ at fĂĄ sĂĄ jeg kunne beholde mit arbejde i Skive og efterfølgende er alt faldet pĂĄ plads sĂĄ jeg nu ikke skal bekymre mig om økonomi og arbejde fremadrettet.

Leave a Reply