November startede med en tur til bedstefar og bedstemor. Vi skulle til mortens aften middag. Vi kom om eftermiddagen og var ude og se alle de spændende dyr bedstefar og bedstemor har på gården. Valdemar så får, æsler, katte og ikke minst hunde, Valdemar kunne bedre styre hundene denne gang selv om han stadig har højden imod sig.
Som nævnt er vores hus kommet på nettet og efter ca. 6 dage fik vi en fremvisning og vi venter nu blot på tilbagemeldning fra mægler. Vi kan selvfølgelige ikke lade være med at være meget spændt, men det er jo ude af vores hænder og derfor veeenter vi blot nu og håber.

IMG_2303Valdemar er ikke i tvivl om at ALT er hans, “Det er min”  er i hvert fald det, han siger aller mest lige nu. Generelt må vi sige at Valdemars sprog for godt en måneds tid siden rigtig tog fart og han  er  begyndt at sige helt vildt meget og vi kan forstå meget af det og sætninger er han også begyndt at konstruere, her er det dog ikke altid lige let at forstå ham. Det er stadig Bob byggemand og Biler som er favoritterne og vi har købt en Cd med børnesange og på den er titlesangen til BOB og valdemar synger med på næsten hele sangen og det lyder rigtig sjovt.

Liva har det godt, hun pludre næsten i sæninger og er rigtig glad og smilende når  hun er vågen. Hun sover nemlig meget og det er blevet et problem. Hun har ikke helt taget så meget på den sidste måneds tid som hun burde, vi har vendt dette med sundhedsplejersken og Jennie skal prøve at vække Liva og give hende mad hver 4. time. Hvad hun mangler på vægten har hun tilgengæld vokset i længden, 3 cm er det blevet til siden sidste måling og det er godt 1, 5 cm mere en gennemsnittet.

IMG_2080Den 28/11 skulle Liva døbes og vi havde fået ja fra stortset alle inviterede, men vejrguderne ville det anderledes og sendte derfor en snestorm ind over landet den weekend, hvilket medførte at en del desværre måtte ringe afbud. Vi fik alligevel en dejlig dag og Liva var ekemplarisk i kirken, stille og rolig, sov til selve dåben og var herefter vågen og smilende. Valdemar var derimod ikke så eksemplarisk – faktisk ville han blot hjem og styrtede rundt i kirken mens han sagde “hjem nu”. Der var kun lidt ro  på ham vha. rusiner, frugtstænger og riskiks. Da den kirkelige handling var overstået tog vi ind til byen og fik brunch på en lokal cafe. Det var rigtig lækkert og alle hyggede sig med maden men også selvskabet. Liva blev begavet med rigtig mange flotte dåbsgaver som vi gerne vil benytte lejligheden til at sige tak for. Om eftermiddagen da alle gæsterne var taget hjem var det dejligt, at vi bare kunne betale regningen og så tage hjem og slappe af.

Afslutningsvis – er jeg igen på fædre orlov, 4 dejlige uger hjemme sammen  med Liva, Valdemar og Jennie. Det bliver dejligt.

Leave a Reply