Vi havde familien Lyngaa på besøg i weekenden. Deres besøg var også en anledning til at blive færdig med loftet i køkkenet/spisestuen. Vi er ikke blevet helt færdig med renoveringen af vores køkken/spisestuen, men det er tæt på. Vi fik, med hjælp fra en kammerat Jeppe, sat gips- pladerne op. Nu skal det pudses og males samt væggende skal tapeseres, så det hele igen kan komme til at se pænt ud.

Vi havde en rigtig hyggelig weekend i selvskab med The Lyngaa´s. Det var rigtig deligt, at have nogle dage til blot at slappe af i hinandens selvskab. Jennie og Carina fik bla. set på noget af alt det babytøj, som Morten og Carina havde med, mens Morten og jeg snakkede computer og digitalt kamera m.m. Frederik pludrede og smilede til os alle, bortset fra når han skulle sove. Julie hyggede sig med hendes medbragte legetøj og bøger. Lørdag var vi et smut inde i Viborg for at se lidt på gågaden, butikkerne og spise frokost på den gyldende okse og lidt dessert fra frøken frost.

Efter byturen var det hjem til grillmad og et spil Krup i haven og senere på aftenen efter børnene var lagt til ro var der movie- night i hjemmebiografen i kælderen.

Nogle vil måske også bemærke at vores hjemmeside har fået en ansigtsløftning og et nyt layout.

Af planer for fremtiden, så har Jennie lavet en aftale med Janne om at de går i krig med at male børne værelse inden for den næste uges tid og som nogle sikkert har bemærket skal vi hente vores nye bil på fredag (se nedtællingsur 🙂 til højre) , men mere om det en anden gang.

Leave a Reply