IMG_4650 Valdemar har holdt en lang pause med sine forsøg på at rulle fra mave til ryg, men vi må nok sige at pausen har gjort underværker, for nu rulles der flittigt fra både mave til ryg men også fra ryg til mave og han er indimellem ikke til at holde på sit ellers store legetæppe. Vi har også snart på fornemmelsen at det er på tide, at vi tager os en lille kravle tur rundt i huset, for lige at se om der er ting, som ikke er for små børnefingre og derfor skal fjernes. Valdemar er nemlig så småt begyndt at gøre de indledende øvelser til at kravle, oftest flytter Valdemar sig ikke så meget, men en enkelt gang har han møvet sig hen til Jennie på numsen og resten, det kommer nok inden længe. Det er også dejligt at Valdemar er så god til at sidde på legetæppet og selv underholde sig med sine legesager, alt bliver smagt på eller slået til plukfisk.

Foråret skal jo nydes og det er det blevet både i haven, hvor vi har fået ordnet en masse, men vi har også været i Grenå i et par dage. Her blev der tid til at besøge mormor og Valdemar fik set lidt af Grenå´s gågade fra sin barnevogn, men der blev også tid til en dejlig gåtur nede ved havnen og på stranden.  Valdemar syntes det var mægtigt sjovt at se på gæs og ænder og på stranden nød han det med åben mund og store smil. Inden han gik helt kold og faldt i søvn, blev der også tid til at komme ned og sidde lidt på stranden og lege lidt med sandet 🙂 På vejen hjem fra Grenå smuttede vi forbi faster Lise og Jan hvor vi fik en dejlig frokost og Valdemar underholdte os alle siddende i sin barnevogn.

Som nævnet, har vi brugt en del tid i haven, både pga. vejret, som har været fantastisk, men også for at få den frisket den lidt op og gøre den sommer klar. Græsplænen er slået x flere, gødet, der er sat hegn op i hækken og en låge ud til vejen, så husk lige dette næste gang I kommer forbi så I ikke køre ind i den.

I selvskab med Lars, Mayling, Sylvester, Jeppe, Lene, Asbjørn og Magne, var Vi alle en tur på kræmmermarkedet i Viborg. Valdemar sov det meste af turen rundt men vågnede op da vi nærmede os tivoliet og fik da set lidt af det.

Valdemar er stort set alt spisende. Vi har i hvert fald ikke givet ham noget som han ikke har villet spise og han virker til at spise med stort velbehag. Han spiser nu 4 alm. måltider om dagen, mest mos og grød men er også begyndt at få rugbrød med fx. leverpostej eller makrel i tomat. Valdemar er også blevet bedre til at spise og vi har det ikke over det hele som i starten, men han vil dog gerne have fingerene i det og det medfører ofte at han har mad i hele hovedet. At Valdemar spiser godt kan også godt set på vægten som efterhånden er steget til næsten 10 kg, nærmere bestemt 9,66 kg. og han er 72,5 cm høj. Alt i alt ja så bliver han bare rigtig hurtig stor og han er fornylig hoppet ud af baby autostolen og over i den til små børn.

One Reply to “Forårsfornemmelser ;-)”

  1. Det er dejligt at se at Valdemar bare bliver større og større, og at i hygger jer med hinanden =0)

Leave a Reply