Så er det et faktum d.d. 17 jan 2018 er alle papire underskrevet af mig, skolen og kommunen. Faktisk har jeg været ansat i fleksjob siden den 19 december 2017 for det var her jeg var til den endelige samtale med rehabiliterings teamet og de indstillede mig og senere samme eftermiddag kom godkendelsen fra min sagsbehandler. Det er lidt ambivalent at forholde sig til at jeg nu er fleksjobber. For jeg er både fantastisk glad og har fået ro på og på den anden side så er det igen mine omstændigheder der gør at jeg skal være glad. Med tid skal jeg nok finde mig tilrette og lige nu er jeg bare rigtig taknemmelig fordi fleksjobbet på sosu stv er fantastisk.

Jennie har også været til samtale og har fået arbejde som hjemmesygeplejerske i Stoholm distriktetet. Så fra 1 marts så er det stort set slut med vagter 🙂

Leave a Reply