Med oktober kom efteråret for alvor men det fra holdt os ikke for at tager i sommerhus i uge 42 – Det var dejligt at komme hjemme fra og vi bare kunne hygge sig med ungerne. Vi troede at vi havde booket et sommerhus i Trend men det skulle vise sig at jeg på en eller anden måde må have valgt det forkerte sommerhus og vi fik stedet et sommerhus i Hvalpsund. Lige da det gik op for os var tanken åh nej hvad er det nu for noget vi skal ud til men der var jo ikke noget at gøre ved det og afsted vi kørte i begge biler med fuld oppakning. Vi ankom til et heldigvis super dejligt sommerhus i Hvalpsund næsten 200 kvm og det første vi snakkede om var at hvis vi skulle få råd til et bygge et hus så var grundplanet i sommerhuset lige hvad vi kunne bruge.

Der var nem adgang til stisystemer så en daglig gåtur ned til lystbådehavnen og videre derfra ned forbi havnen og så endte vi ved en legeplads og hvalpsund færgeleje. Vi tog en dag en retur tur med færgen over sundet og det var faktisk meget hyggeligt dog ærgerligt at det tog så kort tid (2 x 10 min) men nu har ungerne i hvert fald været ude at sejle på en færge Check 🙂

Vi havde flere gæster forbi, Annemette og Rasmus fra Ikast og Mette og Rasmus fra København var forbi til  nogle hyggelige timer. Ungerne havde også en fest en af de første dage var de på vikingemarked og her købte valdemar en bue med tilhørende pile og liva købte en armbrøst som skød med propper – begge meget festlige og i haven var der en Zipline som valdemar har lært der hedder via PS4 spillet Horizon zero dawn og den susede de op og ned af ind til at  håndtaget gik i stykker.

Det var dejligt som sagt at være hjemme fra og bare kunne hygge sig og det fik vi gjort

Leave a Reply