Vi vil gerne starte med at sige en stor tak til alle som var med eller havde tænkt på os på vores bryllupsdag den 4/8 2007. Vi havde en helt perkekt  og uforglemmelig dag. Vejert var  super , gæsterne var glade, Maden smagte dejligt, Fadøls anlæget var rødglødende, vinflaskerne blev tømt og brudeparret var lækre . kort fortalt vores bryllup var helt som den skulle være, helt fantastisk

for at i andre også kan få et lille indblik i vores vidunderlige dag kan i se nogle enkelt billeder ved at klikke her eller i menuen BILLEDER – >fester  til højre

(ps. det er dog kun et lille udsnit af de godt 2000 billeder som vi har)

One Reply to “Det er så yndigt at følges ad…”

  1. Hej Jennie og Jacob.

    Jeg vil gerne sige tak for den superfede fest i holdt… alt var bare i den skønneste orden, og JEG hyggede mig i hvert fald rigtig meget. Lige nu er i fanget i en orkan i Mexico, men jeg glæder mig til at se jer igen… i må lige komme op og besøge mig i Ålborg når i får tid.

    Hilsen
    Thomas

Leave a Reply